Cleaning gel

DKK 349,95

Cleansing Gel fra Dr. Baumann er et mildt og let skummende renseprodukt, som renser huden på en skånsom måde. Velegnet til vådbarbering og afrensning af makeup. Vi anbefaler at benytte Tonic efter afrensning.

Kategori:

Beskrivelse

Ansigts renseprodukt, body shampoo og hårshampoo

Anvendelse:

Som ansigt renseprodukt: Fugt ansigtet og anvend lidt Cleansing Gel renseprodukt. Massér med fugtige fingre i 1-2 min., og skyl grundigt med lunkent vand. Tør huden med et blødt håndklæde og dup derefter med Sensitive super light. Nu er huden klar til den efterfølgende pleje.

Som bodyshampoo: Fugt huden og tag en lille mængde Cleansing Gel i hånden eller på en våd svamp, og massér hele kroppen med det milde præparat. Skyl omhyggeligt og tør huden med et blødt håndklæde. Forkæl derefter huden med Dr. Baumann Body Lotion.

Som shampoo: Fugt håret og massér en lille mængde Cleansing Gel ind i håret og hovedbund. Skyl omhyggeligt og gentag processen. Lad det virke ½ – 1 min. for at få glæde af balsameffekten. Skyl grundigt og tør håret forsigtigt.

Aktive ingredienser:
Mild tensidblanding, Macadamieaolie, Urea, Datem (mild balsam effekt)

Ingredienser:
Vand, MIPA Laureth Sulfat Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, Sucrose Cocoate, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Glycol Distearat og Steareth-4, Sodium Chloride, Laureth-2, Allantoin, Oleum Chamomilae e flor.

Dr. baumann logo

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cleaning gel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *